محصولات شرکت FINE GLASS

درجه بندی لوازم شیشه ای آزمایشگاهی بر اساس میزان دقت اندازه‌گیری
• کلاس A: لازم به ذکر است که لوازم شیشه ‌ای آزمایشگاهی کلاس A از میزان خطای اندازه ‌گیری کمتری برخوردار هستند. در واقع می توان گفت که این ظروف اکثرا دارای گواهی تایید از شرکت تولید کننده می باشند. البته اینکه بر اساس مقررات مربوط به استاندارد های معتبری مانند ASTM یا Din یا ISO ارائ...

درجه بندی لوازم شیشه ای آزمایشگاهی بر اساس میزان دقت اندازه‌گیری
• کلاس A: لازم به ذکر است که لوازم شیشه ‌ای آزمایشگاهی کلاس A از میزان خطای اندازه ‌گیری کمتری برخوردار هستند. در واقع می توان گفت که این ظروف اکثرا دارای گواهی تایید از شرکت تولید کننده می باشند. البته اینکه بر اساس مقررات مربوط به استاندارد های معتبری مانند ASTM یا Din یا ISO ارائه شده است. با این وجود اغلب لوازم شیشه ‌ای کلاس A از شیشه بروسیلیکات ساخته شده اند، میزان مقاومت آن ‌ها نسبت به دما و مواد شیمیایی نیز بیشتر است. علاوه‌ بر این موارد مزایایی چون مقاومت و دقت اندازه‌گیری بالاتری دارند، از کالیبراسیون دوره‌ ای طولانی‌ تری نیز برخوردار هستند. این بدان معنی می باشد که دقت اندازه‌گیری آن‌ ها، نسبت به شیشه آلات کلاس B، برای مدت زمان طولانی‌ تری حفظ خواهد شد.
• کلاس B: لوازم شیشه ای آزمایشگاهی از نوع کلاس B که اغلب از جنس شیشه سودا لایم ساخته می ‌شوند و تلورانس یا میزان خطای آن ‌ها حدودا ۲ برابر ظروف شیشه ‌ای کلاس A است.
• کلاس AS: در این نوع از درجه بندی لوازم شیشه‌ ای آزمایشگاهی با دقتی معادل ظروف شیشه ‌ای کلاس A می باشند. این نکته حائز اهمیت است که تفاوت این ظروف خروج سریع ‌تر مایع در بورت‌ ها و پیپت‌ ها است که طراحی شده ‌اند. به همین منظور زمان جابه جایی مواد کمتر خواهد بود. زمان تحویل بدان معنی می باسد که برای خالی کردن یک ظرف از مایع در نظر گرفته می ‌شود. البته این موضوع به کشش سطحی بین مولکول‌ های مایع و شیشه نیز بستگی دارد. این عدد برحسب ثانیه بر روی لوازم شیشه ای آزمایشگاهی درج شده است.

درجه بندی لوازم شیشه ای آزمایشگاهی بر اساس مقاومت در برابر مواد
شایان ذکر است که بر اساس استاندارد ایزو۶۹۵ و بررسی های انجام شده میزان تاثیرپذیری لوازم شیشه‌ ای آزمایشگاهی در اثر تماس با محلول ‌های قلیایی دارای رتبه بندی مختلفی، ازجمله A۱، A۲ و A۳ می باشند که از نظر تاثیر گذاری به ترتیب کم، متوسط و بالا درجه بندی می شود. لازم به ذکر است که بدانید چنانچه ظروف شیشه‌ ای آزمایشگاهی برای نگهداری محلول ‌های قلیایی مورد استفاده قرار گیرند، ممکن است در معرض سایش توسط محلول باشند که این موضوع اغلب به جنس ظروف بستگی دارد. در نظر داشته باشید که ظروف نوع A۱ بیشترین و ظروف A۳ کمترین مقاومت هیدرولیتیکی را دارا می باشند.
• کلاس HGB: لازم به ذکر است که واکنش هیدرولیتیکی عبارت است از واکنش آب با یک ترکیب شیمیایی دیگر که طی آن ترکیبات جدیدی تولید می‌شود. البته محققان و کارشناسان بر این باورند که برای بسیاری از کاربرد های آزمایشگاهی، مهم است که ظروف شیشه‌ ای از مقاومت هیدرولیتیکی خوب و بالایی برخوردار باشند. همچنین اگر مقاومت هیدرولیتیکی شیشه آلات آزمایشگاهی کم باشد، ممکن است در اثر واکنش شیمیایی، نمونه آلوده گردد. البته باید بیان کرد که میزان مقاومت هیدرولیتیکی شیشه آلات آزمایشگاهی بر اساس استاندارد ISO۷۱۹ تعیین می‌گردد. لازم به ذکر است بدانید که شیشه از نظر مکانیکی یک ماده بسیار قوی می باشد. بنابراین ویژگی های لوازم شیشه ای آزمایشگاهی عبارتند از:• از خاصیت شکنندگی بالایی برخوردار باشند.
• ماده ای سخت و مقاوم در برابر خراش، ساییدگی، اسید های صنعتی و غذایی
• در برابر تغییر ناگهانی دما نیز مقاومت لازم را دارد و تا دمای مشخصی می تواند سرما و گرما را تحمل کند.
• دارای ویژگی های نوری مانند انعکاس، انتقال، شکستن و جذب نور می باشد.
• ذخیره کننده خوبی برای جریان الکتریکی نیز محسوب می گردد.
فروشگاه اینترنتی نرمال لابو این افتخار را دارد تا بهترین لوازم شیشه ای آزمایشگاهی و لوازم وابسته به آن ها را به تمامی نقاط کشور ارسال کند. بنابراین شما عزیزان و کاربران محترم می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی 118lab محصولات خود ر خریداری نمایید و همچنین از طریق شماره های ثبت شده با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید و از خدمات ما

نیز بهره مند شوید.

فلاسک های حجمی: جالب است بدانید که برای تهیه محلول ها استفاده از فلاسک های حجمی بهترین گزینه می باشد. این فلاسک های حجمی هر یک دارای یک گردن باریک با یک علامت است که به طور معمول برای یک حجم دقیق واحد است. از آنجایی که تغییرات دما باعث انبساط یا جمع شدن مواد از جمله شیشه می شود، فلاسک های حجمی برای گرم کردن در نظر گرفته نشده اند. این فلاسک ها را می توان درب بسته یا مهر و موم کرد تا تبخیر غلظت محلول ذخیره شده را تغییر ندهد.
کندانسور یا مبرد: در آزمایشگاه وجود ابزاری که به کمک آن بتوان کار های آزمایشگاهی از جمله تقطیر، ریفلاکس و استخراج را انجام داد، ضروری می باشد. از این رو کندانسور توسظ محققان و دانشمندان طراحی شد. به عبارتی در عمل تقطیر، بدین گونه می باشد که مخلوطی تا زمانی که اجزای فرار بیشتری جوشانده، گرم می شود، در این صورت بخارات متراکم شده و در یک ظرف جداگانه جمع آوری می شود. در ریفلاکس، یک واکنش شامل مایعات فرار در نقطه جوش آن ها انجام می شود، تا سرعت آن افزایش یابد و همچنین بخار هایی که به ناچار خارج می شوند، متراکم شده و به ظرف واکنش بر می گردند. در استخراج سوکسله، یک حلال داغ به برخی مواد پودر شده مانند دانه های آسیاب شده تزریق می شود تا برخی از اجزای محلول ضعیف را بیرون بریزد. سپس حلال به طور خودکار از محلول حاصل خارج شده، متراکم شده و دوباره تزریق می شود. به طور کلی لوازم شیشه ای آزمایشگاهی مهم را برای شما در نظر کاربرد و نقش آن ها در آزمایشگاه برای شما بیان شد. بنابراین با اطلاعات کامل و دقیق شما می توانید نسبت به خرید لوازم شیشه ای آزمایشگاهی با کیفیت و کارایی بالا و تضمین شده در فروشگاه اینترنتی118لب  اقدام نمایید تا برای شما در کوتاه ترین زمان ممکن ارسال گردد.

بیشتر

محصولات شرکت FINE GLASS  21 محصول وجود دارد

در صفحه
نمایش 21 - 21 از 21 آیتم
نمایش 21 - 21 از 21 آیتم